Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων

Βιβλιογραφία: σ. 484-485

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Μορφή:
Γλώσσα:gre
Έκδοση: Αθ. Σταμούλης c200
Θέματα:
id OAI-LARISA:19025
spelling OAI-LARISA:190252021-04-05T12:15:47ZΕπεξεργασία και συντήρηση τροφίμωνΜπλούκας, Ιωάννης Γ.Αθ. Σταμούληςc2004greΒιβλιογραφία: σ. 484-485Ευρετήριο: σ. [487-500]ΤροφήURN:ISBN:960-351-525-619025
institution Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας"
collection Κατάλογος
language gre
topic Τροφή
spellingShingle Τροφή
Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
description Βιβλιογραφία: σ. 484-485
format
author Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
author_facet Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
author_sort Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
title Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
title_short Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
title_full Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
title_fullStr Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
title_full_unstemmed Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
title_sort επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
publisher Αθ. Σταμούλης
publishDate c200
work_keys_str_mv AT mploukasiōannēsg epexergasiakaisyntērēsētrophimōn
_version_ 1735082935390830592