Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
Βιβλιογραφία: σ. 484-485
Κύριος συγγραφέας: | Μπλούκας, Ιωάννης Γ. |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Αθ. Σταμούλης
c200
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή
ανά: Schwartz, Oded, κ.ά.
Έκδοση: (c201) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δ. Γ.
Έκδοση: (1989) -
Τεχνολογία τροφίμων
ανά: Τρουλλίνος, Βασίλειος Ν.
Έκδοση: (1971) -
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1986) -
Μέθοδοι συντηρήσεως των τροφίμων
ανά: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Έκδοση: (1979)