Η επεξεργασία της πράσινης και μαύρης βρώσιμης εληάς
Βιβλιογραφία: σ. [85].
Κύριος συγγραφέας: | Ανάσης, Εμμανουήλ Σ. |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Αγροτικός εκδοτικός οίκος Σπύρου Σπ. Σπύρου
1961
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Η ελιά
ανά: Del Fabro, Adriano, κ.ά.
Έκδοση: (c200) -
Το βιβλίο της ελιάς
ανά: Fooks, Richard, κ.ά.
Έκδοση: ([200) -
Η ελιά στον πολιτισμό της Ρόδου
ανά: Ανδρουλάκη - Σακαρέλλου, Μαρία Γ., κ.ά.
Έκδοση: (2010) -
Μαθαίνω για την ελιά και το λάδι
ανά: Καραπιδάκη, Λουϊζα, κ.ά.
Έκδοση: (2010) -
Ωδή στην ελιά
ανά: Μπουλώτης, Χρήστος, κ.ά.
Έκδοση: (2004)