Θεσσαλία Σιτάρι, αλεύρι, ψωμί Παράδοση και εκσυγχρονισμός
Κύριοι συγγραφείς: | Γουργιώτη, Λένα, Μητροφάνης, Γιώργος Ν. |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας
[199
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ο άρτος
ανά: Δευτεραίου, Άγγελος Ν.
Έκδοση: (1978) -
Η εξέλιξη της θεσσαλικής αλευροβιομηχανίας: ο "Μύλος Παππά" στη Λάρισα
ανά: Οικονόμου, Περσεφόνη
Έκδοση: (2010) -
Το σιτάρι
ανά: Θεοχάρη, Άννη, κ.ά.
Έκδοση: (2012) -
Για μια χαψιά ψωμί
ανά: Σπρίντζιος, Κωνσταντίνος, κ.ά.
Έκδοση: (2014) -
Θεσσαλία
ανά: Μαλακασιώτη , Ζ., κ.ά.
Έκδοση: ([χ.χ)