Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Ενοποιημένη αναζήτηση στον κατάλογο OPAC & στο Ψηφιακό Αποθετήριο
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μέθοδοι συντηρήσεως των τροφίμ...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Μέθοδοι συντηρήσεως των τροφίμων
Βιβλιογραφία: σ. 217-221
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Μορφή:
Γλώσσα:
gre
Έκδοση:
[χ.ό.]
1979
Θέματα:
Τροφή
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Περιγραφή
Περίληψη:
Βιβλιογραφία: σ. 217-221
Παρόμοια τεκμήρια
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1986)
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δ. Γ.
Έκδοση: (1989)
Τεχνολογία τροφίμων
ανά: Τρουλλίνος, Βασίλειος Ν.
Έκδοση: (1971)
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (c200)
Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή
ανά: Schwartz, Oded, κ.ά.
Έκδοση: (c201)
Φορτώνει......