Μέθοδοι συντηρήσεως των τροφίμων
Βιβλιογραφία: σ. 217-221
Κύριος συγγραφέας: | Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ. |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
[χ.ό.]
1979
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1986) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δ. Γ.
Έκδοση: (1989) -
Τεχνολογία τροφίμων
ανά: Τρουλλίνος, Βασίλειος Ν.
Έκδοση: (1971) -
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (c200) -
Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή
ανά: Schwartz, Oded, κ.ά.
Έκδοση: (c201)