Η ιστορία του κόσμου σε έξι πιάτα
Περιέχει βιβλιογραφία σ. 317-326
Κύριοι συγγραφείς: | Standage, Tom, Κοκκολιού, Ρούλα, translator, Κουρούδη, Βάσω, editor |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Κέδρος
2011
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Πείνα και αφθονία στην Ευρώπη
ανά: Montanari, Massimo, κ.ά.
Έκδοση: (1997) -
Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή
ανά: Schwartz, Oded, κ.ά.
Έκδοση: (c201) -
Μέθοδοι συντηρήσεως των τροφίμων
ανά: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Έκδοση: (1979) -
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1986) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δ. Γ.
Έκδοση: (1989)