Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτομικών προιόντων
Κύριος συγγραφέας: | Καλατζόπουλος, Γιώργος |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Καραμπερόπουλος
[χ.χ
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μαθήματα εφαρμοσμένης μικροβιολογίας γάλακτος και γαλακτομικών προιόντων
ανά: Καλατζόπουλος, Γιώργος
Έκδοση: ([χ.χ) -
Κάνω το δικό μου τυρί & γιαούρτι
ανά: Scholz, Wolfgang, κ.ά.
Έκδοση: (c199) -
Ποιότητα γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων
ανά: Κεχαγιάς, Χρήστος
Έκδοση: (c199) -
Μέθοδοι εξετάσεως του γάλακτος και των προϊόντων του
ανά: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μιχ.
Έκδοση: (1992) -
Πρακτικά ημερίδας
Έκδοση: (2006)