Χημεία τροφίμων και ευφραντικών

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Μορφή:
Γλώσσα:gre
Έκδοση: Παπαζήσης 1948
Θέματα:
id OAI-LARISA:4173
spelling OAI-LARISA:41732021-01-21T17:30:55ZΧημεία τροφίμων και ευφραντικώνΓαλανός, Σπυρίδωνας ΔΠαπαζήσης1948greΧημεία τροφίμων4173
institution Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας"
collection Κατάλογος
language gre
topic Χημεία τροφίμων
spellingShingle Χημεία τροφίμων
Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
format
author Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
author_facet Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
author_sort Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
title Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_short Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_full Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_fullStr Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_full_unstemmed Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_sort χημεία τροφίμων και ευφραντικών
publisher Παπαζήσης
publishDate 1948
work_keys_str_mv AT galanosspyridōnasd chēmeiatrophimōnkaieuphrantikōn
_version_ 1735079068150267904