Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
Κύριος συγγραφέας: | Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Παπαζήσης Α.
1949
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD_%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82 |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
ανά: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Έκδοση: (1950) -
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
ανά: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Έκδοση: (1948) -
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
ανά: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Έκδοση: (1948) -
Henley's twentieth century book of formulas, processes and trade secrets
ανά: Hiscox, Gardner D. , editor
Έκδοση: (1948) -
Γενική Χημεία
ανά: Schaum, Daniel, κ.ά.
Έκδοση: ([c19)