Χημεία τροφίμων και ευφραντικών

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Μορφή:
Γλώσσα:gre
Έκδοση: Παπαζήσης Α. 1948
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD_%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82
id OAI-LARISA:43820
spelling OAI-LARISA:438202021-01-21T17:30:55ZΧημεία τροφίμων και ευφραντικώνΓαλανός, Σπυρίδωνας ΔΠαπαζήσης Α.1948greΧημεία τροφίμωνhttps://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD_%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%8243820
institution Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας"
collection Κατάλογος
language gre
topic Χημεία τροφίμων
spellingShingle Χημεία τροφίμων
Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
format
author Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
author_facet Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
author_sort Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
title Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_short Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_full Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_fullStr Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_full_unstemmed Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_sort χημεία τροφίμων και ευφραντικών
publisher Παπαζήσης Α.
publishDate 1948
url https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD_%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82
work_keys_str_mv AT galanosspyridōnasd chēmeiatrophimōnkaieuphrantikōn
_version_ 1735089234793988096