Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
τ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεως
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Αργύρης Παπαζήσης
1950
|
Θέματα: |
Περίληψη: | τ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεως |
---|