Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
τ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεως
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Αργύρης Παπαζήσης
1950
|
Θέματα: |
id |
OAI-LARISA:44070 |
---|---|
spelling |
OAI-LARISA:440702021-01-21T17:30:55ZΧημεία τροφίμων και ευφραντικώνΓαλανός, Σπυρίδωνας ΔΑργύρης Παπαζήσης1950greτ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεωςΧημεία τροφίμων44070 |
institution |
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας" |
collection |
Κατάλογος |
language |
gre |
topic |
Χημεία τροφίμων |
spellingShingle |
Χημεία τροφίμων Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ Χημεία τροφίμων και ευφραντικών |
description |
τ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεως |
format |
|
author |
Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ |
author_facet |
Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ |
author_sort |
Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ |
title |
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών |
title_short |
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών |
title_full |
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών |
title_fullStr |
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών |
title_full_unstemmed |
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών |
title_sort |
χημεία τροφίμων και ευφραντικών |
publisher |
Αργύρης Παπαζήσης |
publishDate |
1950 |
work_keys_str_mv |
AT galanosspyridōnasd chēmeiatrophimōnkaieuphrantikōn |
_version_ |
1735089312150585344 |