Χημεία τροφίμων και ευφραντικών

τ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεως

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Μορφή:
Γλώσσα:gre
Έκδοση: Αργύρης Παπαζήσης 1950
Θέματα:
id OAI-LARISA:44070
spelling OAI-LARISA:440702021-01-21T17:30:55ZΧημεία τροφίμων και ευφραντικώνΓαλανός, Σπυρίδωνας ΔΑργύρης Παπαζήσης1950greτ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεωςΧημεία τροφίμων44070
institution Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας"
collection Κατάλογος
language gre
topic Χημεία τροφίμων
spellingShingle Χημεία τροφίμων
Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
description τ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεως
format
author Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
author_facet Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
author_sort Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
title Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_short Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_full Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_fullStr Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_full_unstemmed Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
title_sort χημεία τροφίμων και ευφραντικών
publisher Αργύρης Παπαζήσης
publishDate 1950
work_keys_str_mv AT galanosspyridōnasd chēmeiatrophimōnkaieuphrantikōn
_version_ 1735089312150585344