Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
τ.1. Θρεπτικαί ύλαι, τροφή - τ.2. Γενικαί μέθοδοι αναλύσεως - τ.3. Ζωϊκά τρόφιμαι, λίπη και έλαια - τ.4.Φυτικά τρόφιμα -τ.5. Ευφρωτικάι, υδώρ, είδη κοίνης χρήσεως
Κύριος συγγραφέας: | Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Αργύρης Παπαζήσης
1950
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
ανά: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Έκδοση: (1949) -
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
ανά: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Έκδοση: (1948) -
Χημεία τροφίμων και ευφραντικών
ανά: Γαλανός, Σπυρίδωνας Δ
Έκδοση: (1948) -
Henley's twentieth century book of formulas, processes and trade secrets
ανά: Hiscox, Gardner D. , editor
Έκδοση: (1948) -
Γενική Χημεία
ανά: Schaum, Daniel, κ.ά.
Έκδοση: ([c19)