Γεύσεις της λακωνικής γης
Βιβλιογραφία: σ. [255]
Κύριοι συγγραφείς: | Καράμπελα , Μαρία, Καλαγάνη, Άννα, photographer |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Πατάκης
c200
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://www.biblionet.gr/author/58261/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1 |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Οι καλύτερες γεύσεις της μνήμης
ανά: Παπαδοπούλου, Μαρία Απ., κ.ά.
Έκδοση: (2011) -
Ζύμες
ανά: Roux, Michel, κ.ά.
Έκδοση: (c200) -
Η τέχνη της πίτας
ανά: Γηραλέα, Ευφροσύνη (Σούλα)
Έκδοση: (c 20) -
Φαγητά από φρούτα και λαχανικά ωμά
ανά: Bircher - Benner, Maximilian Oskar, κ.ά.
Έκδοση: ([χ.χ) -
Εδεσματολόγιον Θεσσαλίας
ανά: Γρηγοριάδου, Έφη, κ.ά.
Έκδοση: (c200)