Η ελιά

Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο «Η Ελιά» καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες, το...

Πλήρης περιγραφή

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς: Del Fabro, Adriano, Περάκης, Βασίλης, translator
Μορφή:
Γλώσσα:gre
Έκδοση: Ψύχαλου c200
Θέματα:
id OAI-LARISA:53133
spelling OAI-LARISA:531332023-01-11T07:04:50ZΗ ελιάDel Fabro, AdrianoΠεράκης, Βασίλης, translatorΨύχαλουc2009greΑπό τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο «Η Ελιά» καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες, τον πολλαπλασιασμό, το κλάδεμα, τη λίπανση, τις καλλιεργητικές φροντίδες, τη φυτοπροστασία, τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών, την παραγωγή ελαιόλαδου. Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)ΔενδροκομίαΕλιά (δένδρο)ΕλαιοκομίαURN:ISBN:978960845557353133
institution Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας"
collection Κατάλογος
language gre
topic Δενδροκομία
Ελιά (δένδρο)
Ελαιοκομία
spellingShingle Δενδροκομία
Ελιά (δένδρο)
Ελαιοκομία
Del Fabro, Adriano
Περάκης, Βασίλης, translator
Η ελιά
description Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο «Η Ελιά» καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες, τον πολλαπλασιασμό, το κλάδεμα, τη λίπανση, τις καλλιεργητικές φροντίδες, τη φυτοπροστασία, τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών, την παραγωγή ελαιόλαδου. Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
format
author Del Fabro, Adriano
Περάκης, Βασίλης, translator
author_facet Del Fabro, Adriano
Περάκης, Βασίλης, translator
author_sort Del Fabro, Adriano
title Η ελιά
title_short Η ελιά
title_full Η ελιά
title_fullStr Η ελιά
title_full_unstemmed Η ελιά
title_sort η ελιά
publisher Ψύχαλου
publishDate c200
work_keys_str_mv AT delfabroadriano ēelia
AT perakēsbasilēstranslator ēelia
_version_ 1754765110857957376