Η ελιά
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο «Η Ελιά» καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες, το...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Ψύχαλου
c200
|
Θέματα: |
id |
OAI-LARISA:53133 |
---|---|
spelling |
OAI-LARISA:531332023-01-11T07:04:50ZΗ ελιάDel Fabro, AdrianoΠεράκης, Βασίλης, translatorΨύχαλουc2009greΑπό τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο «Η Ελιά» καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες, τον πολλαπλασιασμό, το κλάδεμα, τη λίπανση, τις καλλιεργητικές φροντίδες, τη φυτοπροστασία, τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών, την παραγωγή ελαιόλαδου. Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)ΔενδροκομίαΕλιά (δένδρο)ΕλαιοκομίαURN:ISBN:978960845557353133 |
institution |
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας" |
collection |
Κατάλογος |
language |
gre |
topic |
Δενδροκομία Ελιά (δένδρο) Ελαιοκομία |
spellingShingle |
Δενδροκομία Ελιά (δένδρο) Ελαιοκομία Del Fabro, Adriano Περάκης, Βασίλης, translator Η ελιά |
description |
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο «Η Ελιά» καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες, τον πολλαπλασιασμό, το κλάδεμα, τη λίπανση, τις καλλιεργητικές φροντίδες, τη φυτοπροστασία, τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών, την παραγωγή ελαιόλαδου. Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ) |
format |
|
author |
Del Fabro, Adriano Περάκης, Βασίλης, translator |
author_facet |
Del Fabro, Adriano Περάκης, Βασίλης, translator |
author_sort |
Del Fabro, Adriano |
title |
Η ελιά |
title_short |
Η ελιά |
title_full |
Η ελιά |
title_fullStr |
Η ελιά |
title_full_unstemmed |
Η ελιά |
title_sort |
η ελιά |
publisher |
Ψύχαλου |
publishDate |
c200 |
work_keys_str_mv |
AT delfabroadriano ēelia AT perakēsbasilēstranslator ēelia |
_version_ |
1754765110857957376 |