Η ελιά
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο «Η Ελιά» καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες, το...
Κύριοι συγγραφείς: | Del Fabro, Adriano, Περάκης, Βασίλης, translator |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Ψύχαλου
c200
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Η επεξεργασία της πράσινης και μαύρης βρώσιμης εληάς
ανά: Ανάσης, Εμμανουήλ Σ.
Έκδοση: (1961) -
Το βιβλίο της ελιάς
ανά: Fooks, Richard, κ.ά.
Έκδοση: ([200) -
Η ελιά στον πολιτισμό της Ρόδου
ανά: Ανδρουλάκη - Σακαρέλλου, Μαρία Γ., κ.ά.
Έκδοση: (2010) -
Μαθαίνω για την ελιά και το λάδι
ανά: Καραπιδάκη, Λουϊζα, κ.ά.
Έκδοση: (2010) -
Ωδή στην ελιά
ανά: Μπουλώτης, Χρήστος, κ.ά.
Έκδοση: (2004)