Ελληνική κουζίνα

Ευρετήριο: σ. 158-159

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Αλεξιάδου, Βέφα (Γενοβέφα)
Μορφή:
Γλώσσα:gre
Έκδοση: [χ.ό.] 2002
Θέματα:
id OAI-LARISA:56623
spelling OAI-LARISA:566232023-07-04T11:04:36ZΕλληνική κουζίναΑλεξιάδου, Βέφα (Γενοβέφα)[χ.ό.]2002greΕυρετήριο: σ. 158-159Μεζέδες, σ. 8-29. Σαλάτες, σ. 30-39. Σούπες και σάλτσες, σ. 40-53. Πίτες, σ. 54-69. Λαδερά, σ. 70-87. Κρέατα και κιμάδες, σ. 88-119. Ψάρια και θαλασσινά, σ. 120-139. Πουλερικά και κυνήγι, σ. 140-155[...] Στον πέμπτο αυτό τόμο της σειράς των βιβλίων μου προσπάθησα να δώσω όλες τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές μαζί με λίγα στοιχεία της ελληνικής παράδοσης που διδάχθηκα από τη γιαγιά και τη μητέρα μου και που πιστεύω πως θα διασώσω για τα εγγόνια μου και τις επόμενες γενιές. Βέφα Αλεξιάδου. (Από την εισαγωγή της συγγραφέως)Μαγειρική, ΕλληνικήURN:ISBN:960850184956623
institution Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας"
collection Κατάλογος
language gre
topic Μαγειρική, Ελληνική
spellingShingle Μαγειρική, Ελληνική
Αλεξιάδου, Βέφα (Γενοβέφα)
Ελληνική κουζίνα
description Ευρετήριο: σ. 158-159
format
author Αλεξιάδου, Βέφα (Γενοβέφα)
author_facet Αλεξιάδου, Βέφα (Γενοβέφα)
author_sort Αλεξιάδου, Βέφα (Γενοβέφα)
title Ελληνική κουζίνα
title_short Ελληνική κουζίνα
title_full Ελληνική κουζίνα
title_fullStr Ελληνική κουζίνα
title_full_unstemmed Ελληνική κουζίνα
title_sort ελληνική κουζίνα
publisher [χ.ό.]
publishDate 2002
work_keys_str_mv AT alexiadoubephagenobepha ellēnikēkouzina
_version_ 1770525206275686400