Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή
Συντηρήστε τα κατάλληλα τρόφιμα την κατάλληλη εποχή με 150 συνταγές για μαρμελάδες, κονφί, τσάτνεϊ και πολλά άλλα. Φτιάξτε μαρμελάδα πορτοκάλι στο τέλος του χειμώνα, μαρμελάδα με άγριες φράουλες την άνοιξη, μαρμελάδα βερίκοκο και ξίδι από φραγκοστάφυλα μέσα στο καλοκαίρι και τσάτνεϊ με φρέσκο κρεμμ...
Κύριοι συγγραφείς: | Schwartz, Oded, Γεροκώστα, Εύη, translator, Ρηγοπούλου, Συλβί, editor |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Πεδίο
c201
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (c200) -
Τεχνολογία τροφίμων
ανά: Τρουλλίνος, Βασίλειος Ν.
Έκδοση: (1971) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δ. Γ.
Έκδοση: (1989) -
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1986) -
Μέθοδοι συντηρήσεως των τροφίμων
ανά: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Έκδοση: (1979)