Εκατονταεστήρις των από Χριστού Σωτήρος ανανθρωπήσαντος - Βούλγαρις Ευγένιος (Εκ του Τυπογραφείου Νικολάου Ρουσοπούλου,Αθήνα, 2022)
A4,grayscale,437 σ. Περιέχει: 1. Εκατονταετηρίς των από Χριστού Σωτήρος ενανθρωπήσαντος, Ευγενίου του Βουλγάρεως (1865), 2. Μελέται περί της χριστιανικής θρησκείας εν τη σχέσει αυτής προς την παρούσαν κατάστασιν των κοινωνιών και των πνευμάτων, Γυιζώτου (1869)