Λόγος εκφωνηθείς τη επετείω της Καθιδρύσεως του Πανεπιστημίου όθωνος - Κοντογόνης Κωνσταντίνος (Λάζαρος Βιλαράς,Αθήνα, 2022)
A4,grayscale,104 σ. Περιέχει: 1. Λόγος εκφωνηθείς υπό του καθηγητού της θεολογίας Κωνσταντίνου Κοντόγονου τη κ' μαΐου 1856, επετείω ημέρα της καθιδρύσεως του Πανεπιστημίου Όθωνος (1856), 2. Λόγος εισιτήριος εις την Ιστορίαν της Φιλοσοφίας, Μαργαρίτου Ευαγγελίδου (1888), 3. Περί της κατ' αναφοράν προς την ανατομίαν αρχαίας ελληνικής πλαστικής του ανθρωπείου σώματος λόγος, εκφωνηθείς εν τω Εθνικώ Πανεπιστημίω τη 8 Δεκεμβρίου 1891 υπό Παύλου Ιωάννου (1891)