Μελέτη επί του κανονικού δικαίου - Αντωνιάδης Χρύσανθος ("Τύποις Ευρίπου",Χαλκίδα, 2022)
A4,grayscale,241 σ. Περιέχει: 1. Μελέτη επί του κανονικού δικαίου της Ορθόδοξου Ανατολικής Εκκλησίας, υπό Χρυσάνθου Αντωνιάδου (1893), 2. Μελέται περί της παρούσης καταστάσεως της χριστιανικής Θρησκείας, Γυιζώτου (1874)