Ο Ηγεμών Σκύλαξ - Εδουάρδος Λαβουλαιυ (Πάσσαρης,Εν Αθήναις, 2022)
Α4,grayscale,405 σ. Περιέχει: 1. Ο Ηγεμών Σκύλαξ, υπό Εδουάρδου Λαβουλαίυ (1870), 2. Αβδουλάχ, διήγημα αράβικον, υπό Εδουάρδου Λαβουλαίη (1871), 3. Ο Αζίζ και η Αζίζα, υπό Εδουάρδου Λαβουλαίη (1871)