Ειδύλλια μετά προλόγου περί βουκολικής ποιήσεως - Γριμάνης Μιχαήλ (Γεώργιος Αρχοντόπουλος,Μυτιλήνη, 2022)
A4,grayscale,698 σ. Περιέχει: 1. Ειδύλλια, μετά προλόγου περί βουκολικής ποιήσεως , Μιχαήλ Γριμάνη (1871), 2. Πανελληνίς, πόνημα στιχηρόν περί του ελληνικού γένους και της Ελλάδος και του νυν πολέμου, υπό Ευθύφρονος (1855), 3. Η γιγαντομάχος ορθόδοξος ανατολική χερσόνησος, ή έπη εις τον ιερόν αγώνα υπέρ της αυτονομίας των εν τη Ανατολή δούλων χριστιανών κατά το 1821, υπό Χ. Χρυσοβέργη (1873), 4. Η Καλύβη, άσματα τρία παρά Γεωργίου Κανδιανού Ρώμα (1865), 5. Νύκτες, Εδουάρδου Υουγκ, εν ελευθέρα εμμέτρω παραφράσει υπό Δ.Κ. Σακελλαρόπουλου (1881)