Μύθοι και Φαύστα - Ι. Α. Κριλώφ (Τυπογραφείο της Κορίννης,Εν Αθήναις, 2022)
Α4,grayscale,446 σ. Περιέχει τρία βιβλία: 1. Μύθοι , Ι.Α. Κριλώφ (1892) 2. Μύθοι, Παναγιώτου Ι. Φέρμπου (1884) 3. Φαύστα, δράμα εις πράξεις πέντε, Δ.Ν. Βερναρδάκη (1894)