Ισοκράτους Λόγοι και Επιστολαί, μετά σχολίων παλαιών, οις προσετέθησαν σημειώσεις, και των αυτοσχεδίων στοχασμών περί της Ελληνικής παιδείας και γλώσσης ακολουθία - Ισοκράτης (χ.ο.,χ.τ., 2022)
Α4,grayscale,499 σ.