Χαρικλής - Γουλιέλμος Αδόλφος Βέκκερ (Τυπογραφείο "Ιλισσού",Εν Αθήναις, 2022)
Α4,grayscale,389 σ. Περιέχει: 1. Χαρικλής, εικόνες αρχαίων ελληνικών ηθών και εθίμων, υπό Γουλιέλμου Αδόλφου Βέκκερ (1871), 2. Στρατιωτικός και ιδιωτικός βίος των αρχαίων Ελλήνων, τέχναι και επιστήμαι, ήθη και έθιμα αυτών, Γεωργίου Θεοφίλου (1895), 3. Περί τινών αποικιών των αρχαίων Ελλήνων