Εικόνες,σατυρικαί διατριβαί - Καμπούρογλου Δημήτριος ("Ενώσεως",Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,379 σ. Περιέχει: 1. Εικόνες, σατυρικαί διατριβαί (1.Σχολάρχης και ποίησης, 2. Το σύνθημα, 3. Ο κήπος του κλαυθμώνος, 4. οι αντίποδες, 5. Θείος και ανεψιός, 6. Επικήδιοι ψάλται, 7. ο πρώτος μου έρως), Δημητρίου Γρ. Καμπούρογλου (1881) 2.Κοινωνιολογία, σελίδες εκ του καθ' εκάστην βίου, Κωνστ.Φ. Σκόκου (1882) 3. Ανάγνωσμα περί του Ζακχαίου, Δ. Πανταζή (1874)