Το Οικουμενικόν Πατριαρχείον και η εκκλησιαστική μουσική - Αναστασίου Ν. (Βλαστού Βαρβαρρήγος,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,222 σ. Περιέχει: 1. Το Οικουμενικόν Πατριαρχείον και η ελληνική εκκλησιαστική μουσική, υπό Ν. Αναστασίου, (1884) 2. Περί του ρυθμού εν τη υμνογραφία της ελληνικής εκκλησίας, υπό Παναγιώτη Δ. Κουπιτώρη (1878), 3. Περί της κατά τον Μεσαίωνα μουσικής της ελληνικής εκκλησίας, υπό Ι.Δ. Τζέτζη (1882), 4. Η επινόησις της παρασημαντικής των κατά τον Μεσαίωνα λειτουργικών και υμνολογικών χειρογράφων των Ανατολικών εκκλησιών, υπό Ι.Δ. Τζέτζη (1886)