Ηθικά νικομάχεια - Αριστοτέλους (Ottonis Holtze,Lipsiae, 2022)
A4,grayscale,888 σ. Περιέχει: 1. Αριστοτέλους "Ηθικά Νικομάχεια", 2. Αριστοτέλους "Πολιτικά και οικονομικά", 3. Αριστοτέλους "Τέχνη Ρητορική", 4. Aristotelis "De poetica liber"