Προβλημάτων τμήματα - Αριστοτέλους (Ottonis Holtze,Lipsiae, 2022)
A4,grayscale,932 σ. Περιεχει: 1. Αριστοτέλους "Προβλημάτων τμήματα τριάκοντα οκτώ", 2. Aristotelis "Moralia magna", 3. Aristotelis " Mechanica problemata"