Σχόλια εις τον Θουκυδίδην - Γκαρπολάς Κωνσταντίνος (Κωνσταντίνου Γκαρπολά,Εν Αθήναις, 2022)
τ.1,A4,grayscale,279 σ. Περιέχει: νυν το πρώτον εκδοθέντα εις τόμους δύω προς ευκολίαν των σπουδαζόντων και εχόντων εκδόσεις του Θουκυδίδου άνευ σχολίων, και κυρίως την Στερεότυπον' οις προσετέθησαν ο βίος του Θουκυδίδου, Γνωμικά Ηθικά και Πολιτικά του αυτού, Ελληνικός Πίναξ των εν τω κειμένω λέξεων, Πίναξ των Συμμάχων των Αθηναίων και των Λακεδαιμονίων, και Συνοπτική Περίληψις των οκτώ αυτού Ξυγγραφών