Κέρκυρα, Ιόνιον ειδύλλιον - Φερδινάνδου Γρηγοροβίου (Ι. Ναχαμούλη,τυπογραφείου ο " Κοραής",Εν Κερκύρα, 2022)
Α4,grayscale,324 σ. Περιέχει δύο βιβλία: 1. Κέρκυρα, Ιόνιον ειδύλλιον υπό Φερδινάνδου Γρηγοροβίου (1884) 2. Ιστορία Κέρκυρας