Δεισιδαιμονίας δοκίμιον - Α. Καραγιάννη (Τύποις "Σμύρνης",Εν Σμύρνη, 2022)
τ.1,A4,grayscale,1087 σ. Περιέχει δέκα βιβλία: 1. Δεισιδαιμονίας δοκίμιον υπό Α. Καραγιάννη (1872) 2. Σαμιακά έθιμα, υπό Ε.Ι.Κ. (1875) 3. Μονογραφία περί Αλληλόχρεου λογαριασμού υπό Α. Αθανασιάδου (1875) 4. Ρωμαϊκόν δίκαιον περί οικογενείας και γάμου, διατριβή διά την διδακτορίαν υπό Π.Μ. καραλή 5. Πολιορκία και άλωσις της Μονεμβασίας υπό των Ελλήνων τω 1821, ιστορική πραγματεία, υπό Κ.Ν. Παπαμιχαλοπούλου (1874) 6. Κρίσις του Βουτσιναίου ποιητικού αγώνος εν έτει ΑΩΟ' υπό του εισηγητού Θεοδώρου Γ. Ορφανίδου 7. Επιστασία Κριτική εις Ιερόν τι λόγιον (1840) 8. Περί της Γαλλικής δημοκρατίας, σύγγραμμα του Γκιζώ, μεταφρασθέν υπό Ιωάννου Στ. Ζιφού (1858) 9. Το Παναθηναϊκόν στάδιον και αι εν αυτώ ανασκαφαί , εκθέσεις αναγνωσθεισαι εν τω φιλολογικώ συλλόγω ο Παρνασσός, υπό Σπυρίδωνος Π. Λάμπρου (1870) 10. Κατάλογος Γ. Σπάνιων βιβλίων της Νεοελληνικής Φιλολογίας πωλουμένων εν Αθήναις παρά Π. Λάμπρω (1869)