Περί Φιλοσόφου, Φιλοσοφίας, Φυσικών, Μεταφυσικών, Πνευματικών και Θείων Αρχών - προς Χριστοδούλου του εξ Ακαρνανίας εις την ελλάδα φωνήν μετεφράσθη (Εν τη Τυπογραφία Ιωσήπου τω Βαουμεϊστέρου, Βιέννη, 2022)
A4,grayscale,448 σ.