Ερμηνεία του θείου και ιερού μεγάλου κανόνος του εν Αγίοις Πατρός ημών Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου - Ανδρέας Αρχιεπίσκοπος Κρήτης (Μαρκίδων Πουλίου,Βιέννη, 2022)
Τόμος ΄Α,A4,grayscale,260 σ. Περιέχων 1. Την πρώτην, δευτέραν και τρίτην ωδήν 2. Εξήγησις της Αποκαλύψεως