Αναμνήσεις εκ της εν έτει 1896 εις Μακεδονίαν εισβολής του τότε οπλαρχηγού Παναγιώτου Καρβέλα - Αντωνόπουλος Δημήτριος (Διαλησμας-Σαραντινός,χ.τ., 2021)
A4,grayscale,211 σ. Περιέχει: 1. Αναμνήσεις εκ της εν έτει 1896 εις Μακεδονίαν εισβολής του τότε οπλαρχηγού Παναγιώτου Καρβέλα, Δημητρίου Αντωνόπουλου 2. Τα κράτη του Αίμου, Ρουμάνος και Ρουμανία, άτομον και κράτος, υπό Γεωργίου Νικολούδη (1911)