Opera omnia - Platonis (Typis Caroli Tauchnitii,Lipsiae, 2022)
τ.1-2,A4,grayscale,633 σ. Περιέχει: Τ.1 Euthyphro, Apologia, Crito, Phaedo, Theages, Ekastae, Theathtus, T2. Sophista, Eythydemus, Protagoras, Hippias minor, Cratylus