Πατριωτικοί φθόγγοι - Μενεγάκης Γ.Μ. (Φ.Φωτιάδης,Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,182 σ. Περιέχει δύο βιβλία: 1. Γ.Ν. Μενεγάκη: "Πατριωτικοί Φθόγγοι" (1904) 2. Γεωργίου Α. Βαλαβάνη: "Διηγήματα" (1.Ειρήνη, 2.Δύστηνος γυνή, 3. Φωτεινή, 4. Λακωνισμός, 5. Τα Στρογγυλά λόγια, 6. Μέθυσου τέλος, 7. Ευτυχής γάμος, 8. Ζηλοτυπία), (1887)