Περί ζώων ιστορία - Αριστοτέλης (Ott.Holtze,Lipsiae, 2022)
τ.5-6,A4,grayscale,842 σ. Περιέχει: 1.Αριστοτέλους "Περί ζώων ιστορία", 2. Αριστοτέλους "Περί ζώων μορίων, γενέσεως, πορείας, κινήσεως, και περί πνεύματος"