Σαρδανάπαλος - Λόρδος Βύρ[ωνας] (Εκ του Τυπογραφείου Ερμού,Εν Αθήναις, 2021)
Α4,grayscale,410 σ. Περιέχει τρία έργα: 1. Σαρδανάπαλος , Τραγωδία του Λόρδου Βύρωνα (1865) 2. Ο υιός της δούλης, Διήγημα εις άσματα τρία και επίλογον, υπό Χρήστου Α. Παρμενιδου 3. Ευγενία, Διήγημα, υπό Χρήστου Α. Παρμενιδου