Τέταρτον συμπλήρωμα των δικαστικών νόμων και του παραρτήματος αυτών - Φλογαϊτης Θ.Ν. (Σ.Κ.Βλαστός,Αθήνα, 2022)
τ.4,A4,grayscale,323 σ. Περιλαμβάνον τα από του Οκτωβρίου του παρελθόντος έτους έως τέλους Οκτωβρίου του παρόντος έτους 1892 εκδοθέντα κανονιστικά διατάγματα, ως επίσης τους έκτοτε μέχρι νυν ψηφισθέντας νόμους, ήτοι τους νόμους τους ψηφισθέντας κατά την Β' σύνοδον της προλαβούσης βουλευτικής περιόδου και την Α' σύνοδον της παρούσης βουλευτικής περιόδου