Θεός - Ουγκώ Βίκτορ (Αριστ.Γαλανός,Αθήνα, 2022)
A4,grayscale,291 σ. Περιέχει δύο βιβλία: 1. Θεός, Βίκτωρος Ουγκώ (1894) 2. Αναμνήσεις του πρώτου μου έρωτος, διήγημα πρωτότυπον υπό Ζαφ. Π. Δεπάστα (1891)