Έβδομον συμπλήρωμα των δικαστικών νόμων και του παραρτήματος αυτών - Φλογαϊτης Θ.Ν. (Σ.Κ.Βλαστός,Αθήνα, 2022)
Τόμος ΄Ζ,A4,grayscale,948 σ. Περιλαμβάνον τους από του τέλους Μαίου 1896 έως του τέλους Μαίου 1901 εκδοθέντας νόμους και κανονιστικά διατάγματα και πίνακα αλφαβητικόν λεπτομερή των εν τη όλη (εκ δεκατριών τόμων αποτελουμένη) συλλογή περιεχομένων νόμων και διαταγμάτων και χρονολογικόν πίνακα των από της ενάρξεως Μαίου του έτους 1889 εκδεδομένων νόμων και διαταγμάτων