Δικαστική Πρακτική επι της Ποινικής Δικονομομίας και του Ποινικού Νόμου - Νεοκλής Γ. Καρατζάς (Τυπογραφείο Α. Σ. Αγαπητού,Εν Πάτραις, 2022)
τ.1,2,A4,grayscale,1045 σ. Περιέχει: τ.1. Ποινική δικονομία μετά των σχετικών υποδειγμάτων εν η προσαρτάται ιατροδικαστική πραγματεία μετ΄ ιατροδικαστικών εκθέσεων, τ.2. Ποινικός νόμος μετά των μεταγενεστέρων ποινικών νόμων και διαταγμάτων και σχετικών υποδειγμάτων