Νομολογία του Αρείου Πάγου - Σ. Κ. Μπαλάνος, Σ. Δ. Γκίνης (Τύποις Αλεξάνδρου Παπαγεωργίου,Εν Αθήναις, 2022)
τ.1,A4,grayscale,924 σ. Περιέχον την Νομολογίαν επί της Πολιτικής Δικονομίας και του Οργανισμού των Δικαστηρίων