Γουλιέλμος ο κατακτητής - Guizot M. ("Αστέρας",Εν Ερμούπολει, 2021)
A4,grayscale,264 σ. Περιέχει: 1. Γουλιέλμος ο Κατακτητής ή η Αγγλία υπό τους Νορμανδούς, υπό M. Guizot (1870), 2. Ιωσήφ Γαριβάλδης , υπό Δ.Π. (1861), 3. Η πολιτική της Ελλάδος και ο μέλλων αυτής ηγεμών ή η Ελλάς και η Αγγλία εν τη Ανατολή, υπό Δ. Μαλιάδου (1863)