Ακολουθία και Βίος του εν Αγίοις πατρός ημών Αχιλλίου - Μακρής Γεώργιος (Παρά τω εκδότη Γεώργιω Μακρή,Εν Λαρίσση, 2022)
A4,grayscale,48 σ. Περιέχει χειρόγραφο του Θρασύβουλου Μακρή με το απολυτίκιον του Αγίου Αχιλλίου, συνταχθέν υπό του Μητροπολίτου Λαρίσσης Δωροθέου (1938)