Κείμενον και ερμηνεία των κατά Κυριακήν αναγιγνωσκομένων περικοπών εκ των πράξεων των Αποστόλων και των επιστολών του Παύλου - Αργυρίου Πολυχρονίδου (Εκ του τυπογραφείου Α. Καλαράκη,Εν Αθήναις, 2022)
A4,grayscale,169 σ.