Το ταξίδι του Adolphe Napoleon Didron στη Θεσσαλία (1839) - Γρηγορίου, Αλέξανδρος (2022)
Περιγραφή της περιήγησης του Γάλλου αρχαιολόγου Adolphe Napoleon Didron σε πόλεις της Θεσσαλίας και σε μοναστήρια των Μετεώρων το 1839.